Fotodagboek: Den lille havfrue

IMG_0310De laatste dag dat we in Kopenhagen waren, maandag, zijn we naar de Kleine Zeemeermin gegaan. Het was prachtig weer en erg fris. Aangezien er niet veel meer te zien was dan de zeemeermin zijn we doorgelopen en rond het park wat ernaast lag gelopen.

Op de foto hierboven waren we onderweg naar de zeemeermin. We liepen vanaf het station via de autoweg ernaartoe. De zon scheen fel en het zag er heel mooi uit!

IMG_0311IMG_0312Vlak bij de zeemeermin ligt een klein haventje. Leuk!IMG_0316Het was best rustig, dacht ik in eerste instantie. We hadden een hoop mensen verwacht die duwend en trekkend de zeemeermin wilden zien en ermee op de foto wilden. Het viel allemaal reuze mee en ook wij hebben onze toeristische foto’s gemakkelijk kunnen maken. IMG_0320IMG_0318IMG_0321Nadat we een paar foto’s hebben gemaakt, hadden we het eigenlijk wel gezien. We stonden nog een tijdje te kijken naar een aantal mensen die toch nog duwend en trekkend zo dicht mogelijk bij de kleine zeemeermin wilden komen. Daarna hadden we het toch echt gehad, en liepen we langs het park terug.

IMG_0323We kwamen langs dit indrukwekkende kunstwerk. We denken dat het op een normale werkdag een fontein moet zijn.IMG_0329IMG_0325IMG_0328Ook kwamen we langs deze mooie kerk! We zijn niet binnen geweest want de kerk was gesloten. Onderweg aten we wat crackers en brood. We gaven wat stukjes aan eendjes, maar al snel werden we gevolgd door een hele hoop meeuwen en zijn we snel weggerend. IMG_0330IMG_0326IMG_0327Het was écht mooi, zonnig weer en ik verbaas me er telkens weer over hoe goed mijn telefonische foto’s eigenlijk zijn. Mooi licht en mooie huizen.IMG_0332Dit is niet zo’n goede foto. Nogal wazig. Maar het gaat ook om de molen en het goude gras. Mooi he!

Plaats een reactie