Over mij

Whatever you do in life will be insignificant, but it’s very important that you do it because nobody else will.

IMG_6665Heyhallo! Ik ben Evi-Mara, ik ben twintig jaar en deze blog is van mij. Leuk dat je er een kijkje neemt! Hier schrijf ik over alles wat mij interesseert. Je kan dus vooral artikels vinden over food, reizen en persoonlijke dingen. Als je vragen hebt, kan je die natuurlijk altijd stellen in de comments of in het contactformulier (tenzij je snel antwoord wilt, dan is een comment sneller hihi).

Op mijn blog schrijf ik dus vooral over reizen die ik heb gemaakt. Hier heb ik een lijstje gemaakt van waar ik allemaal ben geweest en waar ik een artikel over heb geschreven! Over sommige landen heb ik meerdere artikels geschreven. Die kan je vinden door het land in te typen in het zoekbalkje! Of gewoon naar beneden scrollen op de homepage (voor de enthousiastelingen).

  • Frankrijk, noordkust
  • Engeland, Londen (check vooral deze post)
  • Schotland, rondgereden langs de oostkust (check vooral deze post)
  • Rusland, Mongolie, China (check vooral deze post)
  • Tanzania (check vooral deze post)
  • Spanje, Madrid (check vooral deze post)
  • Denemarken, Kopenhagen (check hiervoor deze link)
  • Zweden, Malmö (check vooral deze post)
  • Luxemburg
  • Kroatië, Split (check vooral deze post)

Ook schrijf ik graag over food. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Je zult dus regelmatig reviews zien langskomen over ‘nieuw’ eten wat ik heb ontdekt.

Ik zou het erg leuk vinden als je me volgt op Instagram. Mijn gebruikersnaam is @evimaraaa. Daarnaast heb ik ook een Twitteraccount, @Onderhaarvoeten! Je kan me ook volgen via WordPress. Dan krijg je het nieuwste artikel in je mail. Dit allemaal is te vinden rechts, op de homepage!

Veel plezierrr! ❤

(Pssst, zoals je misschien al hebt gezien ben ik niet meer zo actief op Twitter. Helaas helaas heb ik een oude(re) telefoon met een gek geheugen waardoor ik nog maar twee apps op m’n telefoon kan hebben. Twitter is er daar geen van, maar als ik eenmaal een nieuwe telefoon heb, installeer ik de app zeker weer! Voor nu kan je me wel volgen op Instagram (want Instagram en Whatsapp… tsja) en op Facebook, waar ik eigenlijk voornamelijk post over de kleren waar ik (heel) graag van af wil!) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s